Els nostres productes

Treballem amb una gran varietat de carns: vedellaporcxai i aviram. Produïm elaborats propis a les nostres instal·lacions de Sant Feliu de Guíxols, amb una acurada selecció de les millors carns i un estricte procés d’elaboració per garantir la màxima qualitat en els nostres productes. A les nostres botigues també hi trobaràs una gran varietat d’embotits i formatges tant nacionals com internacionals per satisfer així com una selecció de productes per acompanyar els vostres plats.

Els nostres elaborats

Pinxos, hamburgueses, botifarres, adobats i embotits.
Produïm una gran varietat d’elaborats amb molts sabors, d’alta qualitat i 100% naturals. Ho trobaràs a les botigues o per encàrrec!

Formatgeria

Oferim formatges de totes les intensitats i textures, a les nostres botigues trobaràs formatges internacionals però també de proximitat, estem augmentant la gamma de formatges de km0 ja que trobem alta qualitat per oferir provinent de granges properes. 
Des de llet de vaca, cabra, i ovella fins a bufala i mescles. 
Demanaràs un assortiment de formatges varis i voldran repetir! A les botigues o per encàrrec
També ens hem proposat tenir la més alta qualitat formatges, així que vine i et podràs endur el millor formatge del món!

Productes varis

T’assesorem per trobar el millor complement.
Et podem ajudar a escollir el millor complement per combinar amb la teva compra; trobareu segur el que faci falta amb nosatlres. Molts són productes de proximitat i naturals per oferir alta qualitat i no perdre el bon sabor. Melmelades variades per combinar amb els formatges, vins i caves, ampolles d’oli d’oliva verge extra i ecològica, mel ecològica amb aromes naturals, entre molts altres!

@cankiku_carnisseries